Tankemylder – En almen lidelse hos mænd

​​Når mænd tænker for meget, eller har det, der kaldes tankemylder, er det ofte et tegn på, at vedkommende ikke er i kontakt med deres følelser, eller har forvrængede forestillinger om virkeligheden, som kan give dem problemer.


​Det at have tankemylder, eller at tænke for meget, kaldes også at intellektualisere. Det er en form for forsvarsmekanisme mod angst, som personen ikke er bevidst omkring. For eksempel en angst for mindreværd, nærhed eller det at være alene.

Kom tankemylder i forvejen ved at mærke efter følelser

Mange mænd bliver ikke opdraget til at være opmærksomme på deres følelser. Derfor er det ofte uvant for mænd, når de skal mærke efter disse følelser og vurdere, hvordan de egentlig har det.


​Disse ubevidste følelser, som opstår på grund af manglende opmærksomhed, kan skabe spændinger og forstyrre ens indre ro med tankemylder. Man skaber en tendens til at undvige problemer, snakke udenom og finde på komplicerede forklaringer og teorier om problemerne.

Få professionel psykologhjælp & få bugt med dit tankemylder

I min praksis på Nørreport i København K, kan du snakke med en fagkyndig person om dit tankemylder og hvordan du kan ændre det.


​Det første skridt er at spørge sig selv: ”Overtænker jeg mange ting” eller ”Undgår og overkomplicerer jeg problemer i min hverdag?”. Kan du genkende noget af dette?

Så kan du kontakte mig på henrikbuss@gmail.com for at høre mere eller bestille tid.

​​​Cand. psych. Henrik Buss

Nørregade 41 2sal/lok.223a
1165 København K

Telefon: 41 600 555

E-mail: henrikbuss@gmail.com

​CVR: 26904390​

Privatlivspolitik

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Almen Psykologisk Praksis

Nørre Voldgade 68 6. sal

1358 København K


Telefon: 41 600 555
E-mail: henrikbuss@gmail.com