Få ro i hovedet med tankemylder behandling

Tankemylder-behandling – en almen lidelse

Når mennesker tænker for meget, er det ofte et tegn på, at vedkommende ikke er i kontakt med deres følelser eller har forvrængede forestillinger om virkeligheden, som kan give problemer. 

Dette kan kaldes tankemylder. Det at have tankemylder, eller tænke for meget, kaldes også at intellektualisere. Det er en form for forsvarsmekanisme mod angst, som personen ikke er bevidst omkring. F.eks. en angst for mindreværd, nærhed eller det at være alene.

Min psykologpraksis er beliggende på Nørregade i København K – tæt på Nørreport/indre by. Her tilbyder jeg tankemylder-behandling til alle de klienter, der døjer med det.​

Kom tankerne i forvejen ved at mærke efter følelserne

Mange bliver ikke opdraget til at være opmærksomme på deres følelser. Derfor er uvant for nogle mennesker, når de skal mærke efter disse følelser og vurdere, hvordan de egentligt har det.

Disse ubevidste følelser, som opstår på grund af manglende opmærksomhed, kan skabe spændinger og forstyrre ens indre ro med tankemylder. 

Man skaber en tendens til at undvige problemer, snakke udenom og finde på komplicerede forklaringer og teorier om problemerne.

Få professionel tankemylder-behandling hos mig

Hos mig har du mulighed for at tale med en fagkyndig person om dit tankemylder – og om, hvordan du kan ændre det med en tankemylder-behandling.

Det første skridt er at spørge sig selv: ”Overtænker jeg mange ting?” eller ”Undgår og overkomplicerer jeg problemer i min hverdag?”

Kan du genkende noget af dette? Så kan du trygt kontakte mig for at høre mere om tankemylder-behandling. Du kan skrive til mig på e-mail henrikbuss@gmail.com eller ringe til telefon 41 600 555.

Skal vi tage en snak?

Sidder du inde med spørgsmål eller er du interesseret i tidsbestilling? Jeg har kort ventetid så tøv ikke med at kontakte mig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

over 25 års erfaring

Jeg har mere end 25 års samlet erfaring som alsidig og nærværende psykolog.

korte ventetider

Hos mig skal du aldrig vente længe på din aftalte konsultation.

placering ved nørreport st.

Min praksis ligger tæt på Nørreport st., så jeg er så tilgængelig som muligt.

Vil du have mere positiv energi?

Jeg har mere end 25 års erfaring som praktiserende psykolog. Med en god støtte og hjælp fra mig som psykolog, kan du blive klædt godt på til at få det bedre med dig selv og dit liv.

Tag kontakt i dag, så du hurtigt kan komme i gang med at få det bedre.

Kontakt mig

Psykolog tidsbestilling

Telefon: (+45) 41 600  555

Mail: henrikbuss@gmail.com

Adresse:

Nørregade 41 2. sal

Lokale 223A, 1165 København K

CVR: 26904390