Få din stress under kontrol her​

Professionel stressbehandling i København

Mange rammes i dag af stress, som egentligt kan beskrives som et biologisk fænomen. Det kan opstå, når vi oplever, at der bliver stillet store og mange krav til os – og vi gerne vil nå at opfylde dem alle sammen. Når mange forventer noget af os, og regner med at vi præsterer på en bestemt måde, siger hjernen til sidst fra. Det kommer til udtryk i form af stress. Så er der behov for professionel stressbehandling.

Det er særligt perfektionister og folk, der er dårlige til at sige fra, der har særlig høj risiko for at blive ramt af stress. Derudover er der efterhånden også mange mennesker, der oplever støjstress. Støj er lyd, man ikke ønsker at høre – især på grund af støj fra trafik, f.eks. biler, motorveje, vejarbejder eller andre af byens lyde fra cafeer, koncerter og stemmer. Det kan også være lyde fra f.eks. ventilationsanlæg, radiatorer, køkkenmaskiner og meget mere. 

Efterhånden som der bliver flere og flere biler og larmende maskiner, er stadigt flere mennesker generet af støjstress.

Jeg tilbyder professionel stressbehandling på min flotte og hyggeligt klinik. Klinikken ligger på Nørregade i København K – tæt på Nørreport/indre by.​

Er det farligt at have stress?

Lange perioder med stress kan medføre mange ubehagelige symptomer på stress, der vil påvirke din hverdag. F.eks. kan det føre til:

  • Problemer med hukommelsen
  • Problemer med koncentrationen
  • Mangel på søvn
  • Mangel på appetit
  • Manglende lyst til sex
  • Fysiske smerter i hoved, nakke og mave
  • Problemer med at finde ro
  • Følelse af rastløshed

Det er derfor symptomerne, du skal holde øje med, for at finde ud af, om du har brug for behandling af stress. Hvis du bliver opmærksom på disse, skal du hurtigst muligt opsøge professionel stressbehandling. Bliver du for længe i stress, kan den udvikle sig til udbrændthed, som er en meget alvorlig depressionslignende tilstand, der kan være meget vanskelig at komme ud af.

Stress som indre tilstand er relativt nemt at behandle med de terapeutiske metoder, jeg har til rådighed. 

Dog kan det i tilfælde af voldsomme stressfulde ydre omstændigheder også kræve ydre forandringer – f.eks. jobskifte eller flytning som en vej ud af stressen. 

Hos mig vil du lære selvhjælpsværktøjer til at regulere din indre stress og evt. diskussion af dine muligheder i tilfælde af utilfredsstillende ydre stresssituationer.

Kontakt mig for at bestille tid til stressbehandling

Er du i tvivl, om du lider af stress? Eller er du ikke i tvivl og ønsker stressbehandling hurtigst muligt? Uanset hvad, skal du ikke tøve med at ringe eller skrive til mig for at høre mere eller bestille tid. Kontakt mig på e-mail henrikbuss@gmail.com eller telefon 41 600 555.​

Skal vi tage en snak?

Sidder du inde med spørgsmål eller er du interesseret i tidsbestilling? Jeg har kort ventetid så tøv ikke med at kontakte mig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

over 25 års erfaring

Jeg har mere end 25 års samlet erfaring som alsidig og nærværende psykolog.

korte ventetider

Hos mig skal du aldrig vente længe på din aftalte konsultation.

placering ved nørreport st.

Min praksis ligger tæt på Nørreport st., så jeg er så tilgængelig som muligt.

Vil du have mere positiv energi?

Jeg har mere end 25 års erfaring som praktiserende psykolog. Med en god støtte og hjælp fra mig som psykolog, kan du blive klædt godt på til at få det bedre med dig selv og dit liv.

Tag kontakt i dag, så du hurtigt kan komme i gang med at få det bedre.

Kontakt mig

Psykolog tidsbestilling

Telefon: (+45) 41 600  555

Mail: henrikbuss@gmail.com

Adresse:

Nørregade 41 2. sal

Lokale 223A, 1165 København K

CVR: 26904390