PTSD behandling & professionel hjælp til Posttraumatisk Stress Syndrom

Der findes mange episoder i livet, der kan føre til PTSD. Man hører ofte om hjemvendte soldater, der har fået PTSD som følge af deres arbejde. 

Man behøver dog ikke at befinde sig i krigszoner for at opleve episoder, der kan medføre PTSD. Også hændelser såsom store ulykker, naturkatastrofer, overfald og dødstrusler kan føre til PTSD. Traumatiske oplevelser i barndommen af svigt, manglende kærlighed, seksuelle overgreb, vold og mobning kan ligeledes føre til PTSD symptomer. 

Det kan ofte være svært at bearbejde PTSD alene, og derfor er en professionel PTSD behandling ofte vejen ud af traumer.

Symptomer på PTSD og traumer

​​PTSD og traumer viser sig ofte i form af

  • angst
  • mareridt
  • flashbacks
  • koncentrationsbesvær
  • depression
  • søvnproblemer
  • træthed
  • raserianfald
  • smerter
  • spændinger

PTSD symptomerne påvirker i høj grad din hverdag. Det kan være svært at få livet til at hænge sammen og fungere på samme måde som før traumerne fandt sted. Kommer en person med PTSD ud for en situation, der minder om hændelsen, kan der opstå tilbagefald og utilpasheder.

For at finde ud af, om du har PTSD, behøver du ikke at have alle de ovennævnte symptomer. Har du 2-5 af symptomerne anbefales det, at du søger professionel hjælp af en psykolog for at få PTSD behandling imod dem.

Barndomstraumer og udviklingstraumer

​​Du kan nemt udvikle PTSD symptomer, hvis du har haft en svær barndom. Selvom du måske synes, at det er længe siden, så læger tiden desværre ikke dybe traumer. Derfor er det vigtigt at få behandlet dine barndomstraumer.

​​​De vigtigste skridt i traume og PTSD behandling

Det vigtigste skridt i behandlingsprocessen er, at du indser, at du har brug for hjælp udefra til at bearbejde dine traumer. Det kan være svært at anerkende, at man har PTSD, men det er vigtigt.

​​Traumer, der forsager PTSD, kan sidde meget dybt i kroppen, og derfor kan metoder såsom kropsrelateret terapi, der skal styrke kroppens egne naturlige helbredelsesprocessor, være meget effektive i en behandling. Med den rette behandling er det muligt at få et nyt og bedre liv tilbage, og få den den almindelige hverdag til at fungere igen.

Jeg tilbyder professionel PTSD behandling og traumer i min praksis ved Nørreport i København K. Skriv til mig på henrikbuss@gmail.com for at høre mere om PTSD behandling.​

Har du spørgsmål?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

over 25 års erfaring

Jeg har mere end 25 års samlet erfaring som alsidig og nærværende psykolog.

korte ventetider

Hos mig skal du aldrig vente længe på din aftalte konsultation.

placering ved nørreport st.

Min praksis ligger tæt på Nørreport st., så jeg er så tilgængelig som muligt.

Vil du have mere positiv energi?

Jeg har mere end 25 års erfaring som praktiserende psykolog. Med en god støtte og hjælp fra mig som psykolog, kan du blive klædt godt på til at få det bedre med dig selv og dit liv.

Tag kontakt i dag, så du hurtigt kan komme i gang med at få det bedre.

Kontakt mig

Psykolog tidsbestilling

Telefon: (+45) 41 600  555

Mail: henrikbuss@gmail.com

Adresse:

Nørregade 41 2. sal

Lokale 223A, 1165 København K

Find vej med Google Maps

CVR: 26904390

Skriv til mig

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt