Som psykolog har jeg erfaring med alle mulige forskellige slags mennesker og problemstillinger.​

​​Om mig

​Jeg er født i 1957 , har beskæftiget mig med personligudvikling i over 35 år, heraf de sidste 25 år som universitetsuddannet psykolog. Som psykolog har jeg erfaring med alle mulige forskellige slags mennesker og problemstillinger.

Min passion er din vækst hen mod det du ønsker i dit liv.

Det kan være i forhold til udvikle din personlighed så du får højere selvværd, bliver bedre til at sætte grænser og bedre til at stå 100% ved dig selv. Når din personlighed er veludviklet er du fleksibel og nuanceret, kan bevidst styre dine tanker og følelser og hvordan du skaber dit liv.

Det kan være i forhold til din arbejdssituation, så du bliver bedre til at håndtere stress, sætte dig karriere mål og udfolde din resourcefuldhed og kreativitet.

Det kan være i forhold til økonomi, så du bliver bedre til at få den indtægt du ønsker, prioritere dine værdier og udvikle din penge og overflodsbevidsthed.

Det kan være i forhold til kærlighed og samliv, så du bliver mere bevidst om hvad du ønsker hos din partner og dit forhold, mere bevidst om hvad du selv kan gøre med dig selv for at få det forhold du ønsker og hvilke værdier der styrer dit kærlighedsliv.​​​

​Det kan være i forhold til din fysiske sundhed, så du bliver bedre til at passe på dig selv, gør mere af det der gør dig glad og udvikler et positivt kropsbillede.

Og det kan være i forhold til spirituel vækst, så du kommer mere på linje med det som du ved er mest sandt i dig, bliver bedre til at stilne dit sind og leve i nuet.

Du kan læse mere om nogle at de forskellige temaer jeg arbejder med ved at klikke ind på overskrifterne her til venstre. Hvis du har noget at spørge om, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til mig.

Forsat god dag.

Psykolog Henrik Buss

EFT og TFT Terapeut​​​​

Skal vi tage en snak?

Sidder du inde med spørgsmål eller er du interesseret i tidsbestilling? Jeg har kort ventetid så tøv ikke med at kontakte mig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

over 25 års erfaring

Jeg har mere end 25 års samlet erfaring som alsidig og nærværende psykolog.

korte ventetider

Hos mig skal du aldrig vente længe på din aftalte konsultation.

placering ved nørreport st.

Min praksis ligger tæt på Nørreport st., så jeg er så tilgængelig som muligt.

Vil du have mere positiv energi?

Jeg har mere end 25 års erfaring som praktiserende psykolog. Med en god støtte og hjælp fra mig som psykolog, kan du blive klædt godt på til at få det bedre med dig selv og dit liv.

Tag kontakt i dag, så du hurtigt kan komme i gang med at få det bedre.

Kontakt mig

Psykolog tidsbestilling

Telefon: (+45) 41 600  555

Mail: henrikbuss@gmail.com

Adresse:

Nørregade 41 2. sal

Lokale 223A, 1165 København K

CVR: 26904390