​Negative følelser

De mest negative følelser som folk ofte har problemer med er for meget depression, angst, vrede, jealousi og stress.​

​​I sig selv er følelser ikke noget negativt, de fortæller dig 'bare' hvordan du har det med det der sker, men når de bliver så intense og kraftige at man oplever at man ikke kan fungere tilfredsstillende med klarhed, overblik og handlekraft i svære og krævende situationer eller i forhold til andre mennesker (ofte især partner eller familie), så kan man helt klart kan kalde dem negative.​

De mest negative følelser som folk ofte har problemer med er for meget depression, angst, vrede, jealousi og stress.

Den gode nyhed er at der nu er mange værktøjer til hurtigt at få disse følelser under kontrol således at man kan handle mere rationelt til glæde for både sig selv og andre.

Som en del af terapien vil jeg lære dig nogle af disse værktøjer så vi både kan bruge dem i behandlingen men også så du kan bruge dem selv når du har brug for det i dit liv. Det er altid godt at have en lille kasse med gode og effektive værktøjer til at håndtere svære følelser når de opstår eller endnu bedre inden de opstår.

Jeg vil blandt andet tilbyde dig at lære EFT/TFT som er en meget effektiv teknik til at ændre negative følelser (du kan læse om den under Energi Psykologi).

Derudover kan du også lære Mindfulness, meditation, de 3 Principper for menneskelig oplevelse (om hvordan dine tanker skaber dine følelser/ oplevelser) og Somatisk Erfaringsdannelse som metode til kropslig afstressning og afslapning. Jo mere afslappet du er i svære situationer, jo nemmere er de at klare fordi du har bedre overblik og indre ro og styrke.

Skriv til mig på mailen herunder hvis du vil vide mere eller bestille en tid!

​​​Cand. psych. Henrik Buss

Nørregade 41 2sal/lok.223a
1165 København K

Telefon: 41 600 555

E-mail: henrikbuss@gmail.com

​CVR: 26904390​

Privatlivspolitik

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Almen Psykologisk Praksis

Nørre Voldgade 68 6. sal

1358 København K


Telefon: 41 600 555
E-mail: henrikbuss@gmail.com