​Spiritualitet

Den spirituelle vej kan bestå af mange spørgsmål eller forhindringer.

Spiritualitet handler om en åndelig søgen efter sandheden om dig selv, eksistensen og livets mening på de højere planer og at være nærværende i nuet.

Spiritualitet handler også om at flytte sin primære identitet fra egoet og personligheden til Selvet som ren bevidsthed. Spirituelt set er vi ikke vores tanker, følelser og krop, men den bevidsthed der er bevidst om kroppen, tankerne og følelserne.

SELVET ER DEN RENE BEVIDSTHED UDEN INDHOLD.

​Spiritualitet er at være bevidst om at være bevidsthed og erkende den rene bevidsthed som livets grundlag som vi alle er fælles om.

Ved at stilne sindet og være nærværende i nuet, kan man vågne op til Selvet som den rene bevidsthed. Når man hviler i Selvet, opleves stor indre ro og klarhed, man føler at man er hel og hjemme i sig selv.

Spirituel udvikling er at være i stand til, i længere og længere tid, at være i den rene bevidsthed i erkendelsen af at den er den naturlige værenstilstand som vi i virkeligheden er.​

Spirituel opvågning er at opdage sig selv som den rene bevidsthed hinsides sindet.

Spirituel Selv-realisering er permanent erkendelse af sig selv som ren bevidsthed og enhed.

​Den spirituelle vej kan bestå af mange spørgsmål eller forhindringer, hvor det er vigtigt at kunne skelne mellem psykologiske problemer og konsekvenserne af spirituelle erkendelser og oplevelser​

Nogle almindelige psykologiske problemer i starten af den spirituelle udvikling er:

ensomhed, misforståelse, angst, forvirring, tomhed, anderledeshed, nedtrykthed, mystiske oplevelser i det indre og ydre m.m.

​Når spiritualitet og psykiske problemer er koblet sammen, så kan det være vigtigt at finde ud af om det spirituelle er en overbygning på psykologiske problemer, eller om de psykologiske problemer er overbygning på en spirituel udvikling.

Som professionel psykolog har jeg været i en bevidst spirituel udvikling i over 35 år og er blandt andet inspireret af Eckhart Tolle, indisk spiritualitet (advaita vedanta), og taoisme og Zen.

Skriv til mig på​ henrikbuss@gmail.com eller ring på 41 600 555. Jeg ser frem til at hjælpe dig. 

Skal vi tage en snak?

Sidder du inde med spørgsmål eller er du interesseret i tidsbestilling? Jeg har kort ventetid så tøv ikke med at kontakte mig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

over 25 års erfaring

Jeg har mere end 25 års samlet erfaring som alsidig og nærværende psykolog.

korte ventetider

Hos mig skal du aldrig vente længe på din aftalte konsultation.

placering ved nørreport st.

Min praksis ligger tæt på Nørreport st., så jeg er så tilgængelig som muligt.

Vil du have mere positiv energi?

Jeg har mere end 25 års erfaring som praktiserende psykolog. Med en god støtte og hjælp fra mig som psykolog, kan du blive klædt godt på til at få det bedre med dig selv og dit liv.

Tag kontakt i dag, så du hurtigt kan komme i gang med at få det bedre.

Kontakt mig

Psykolog tidsbestilling

Telefon: (+45) 41 600  555

Mail: henrikbuss@gmail.com

Adresse:

Nørregade 41 2. sal

Lokale 223A, 1165 København K

CVR: 26904390