Anmeldelser

Mine klienter siger​

Peter 65 år lektor

"Jeg har i flere perioder arbejdet med Henrik Buss, både i selvudviklingsforløb og ved personlige kriser og har altid opnået fantastiske tilfredsstillende resultater.

Ved Henrik Buss psykologisk tilgang, kombineret med praktiske øvelser, får man en konkret metode, som passer godt til mig som mand, og skaber et godt fundament, hvor man med fokus på både krop og sind, får mulighed for en berigende selvindsigt.

Jeg anbefaler hermed på varmeste Henrik Buss som psykolog."

René 42 år journalist

"​"Hos Henrik har jeg altid følt mig i trygge hænder.

Helt fra starten hvor jeg var ret sprød i det, har jeg følt mig forstået, samtidig med at jeg er blevet udfordret i mine tankemønstre. Det rum forstår Henrik at skabe, men altid i mit eget tempo.

Jeg er ikke i tvivl om hans faglighed eller menneskelighed, og for mig var det vigtigt at finde en psykolog med en del kilometer i benene, hvis erfaring jeg kunne have tillid til.

For mig, er det at gå hos Henrik er en slags mental hygiejne. Når tankerne løber løbsk, hjælper det mig til at skille tankerne fra hinanden, fokusere på det der er vigtigt, og holde mig på rette spor i mit liv.

En af de første ting jeg lærte ved at gå til psykolog er, at terapi er det, der foregår i tiden imellem vi mødes. Men det, at have en allieret, der kun er til for at hjælpe mig videre i MIT liv, på mine præmisser er guld værd, både når jeg har været i krise, og når tingene er lykkedes for mig.

Helt grundlæggende har det gjort mit liv bedre. Jeg har fået en langt dybere forståelse af mig selv, som jeg ellers kunne have brugt årevis på at nå hen til, og mange af de problemer som jeg har hele livet har bokset med, kan jeg nu se tilbage på med et skuldertræk.

Det er ret fantastisk at tænke på. Det synes min kæreste faktisk også. Hun har også fået et nemmere liv med mig."

Halfdan 23 år "ung mand"

"Jeg synes at mit forløb hos Henrik Buss har været en god oplevelse. Det har været et trygt forløb hvor jeg føler at jeg har fået nogle gode værktøjer at arbejde med. Ham vil jeg anbefale."

Henrik 47 år entreprenør

"Super kompetent. Giver værktøjer som er nemme at bruge. Behagelig og rolig stemning hver gang. 5 stjerne her fra."

Mikkel 45 år konsulent

"Mit udgangspunkt var et andet da jeg kontaktede Henrik i ft. nu.

Og alligevel er der en sammenhængskraft som jeg bliver stadig mere bevidst om. Samtalerne udvikler sig - og jeg udvikler mig."

Skal vi tage en snak?

Sidder du inde med spørgsmål eller er du interesseret i tidsbestilling? Jeg har kort ventetid så tøv ikke med at kontakte mig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

over 25 års erfaring

Jeg har mere end 25 års samlet erfaring som alsidig og nærværende psykolog.

korte ventetider

Hos mig skal du aldrig vente længe på din aftalte konsultation.

placering ved nørreport st.

Min praksis ligger tæt på Nørreport st., så jeg er så tilgængelig som muligt.

Vil du have mere positiv energi?

Jeg har mere end 25 års erfaring som praktiserende psykolog. Med en god støtte og hjælp fra mig som psykolog, kan du blive klædt godt på til at få det bedre med dig selv og dit liv.

Tag kontakt i dag, så du hurtigt kan komme i gang med at få det bedre.

Kontakt mig

Psykolog tidsbestilling

Telefon: (+45) 41 600  555

Mail: henrikbuss@gmail.com

Adresse:

Nørregade 41 2. sal

Lokale 223A, 1165 København K

CVR: 26904390